Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fritzl bi mogao umrijeti prije početka suđenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac-monstrum Joseph Fritzl možda neće doživjeti početak suđenja zbog utamničenja svoje kćeri Elisabeth na čak 24 godine, tijekom kojih ju je nebrojeno puta silovao te je nesretna žena vlastitom ocu rodila sedmero djece.

Strahuje se da bi 73-godišnji Fritzl, s obzirom na loše stanje njegovog srca, mogao umrijeti prije negoli pred sudom konačno izađe na svjetlo dana puna istina o monstruoznom zločinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrijeme darivanja Fritzl će za Božić imati pravu malu gozbu Slika nije dostupna Argentinac još veći monstrum Gori od Fritzla: 30 godina silovao kćer, rodila mu desetero djece

Elisabeth je, naime, još uvijek previše istraumatizirana da bi mogla biti detaljno ispitana o događanjima proteklih četvrt stoljeća, koje je s djecom provela u podrumu. A nije moguć ni razgovor s troje od njezine sedmero djece.

Liječnici su upozorili policiju i pravosudne organe kako bi mogle proći i dvije godine prije negoli žrtve budu sposobne ispričati što se zapravo događalo u podrumu kuće u austrijskom gradiću Amstettenu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene