Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Let AF 447

Istražitelji: Airbus se nije raspao u zraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misterij oko pada Airbusa A330-200, na letu AF 447 iz Rio de Janeira prema Parizu, koji se srušio u Atlantski ocean 1. lipnja, nije se raspao u zraku prije pada u more, tvrdi dužnosnik francuskog Ureda za istraživanje nesreća (BEA).

'Zrakoplov je, čini se, površinu mora pogodio padajući pod izrazitom vertikalom', kazao je stranim medijima Alain Bouillard, koji vodi vodi istragu i analizu pronađenih fragmenata zrakoplova. Ista analiza navela je istražitelje na takav zaključak, a time se, vjerojatno definitivno, u potpunosti isključuje sumnja da je zrakoplov pao zbog eksplozije terorističke bombe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napokon rezultati Pronađena crna kutija iz Air Franceova zrakoplova Slika nije dostupna Misteriozan pad Air France: Pronađen dio crne kutije bez podataka

Zbog činjenice da pilot palog airbusa nije slao pozive upomoć prije pada, teroristički napad je za istražitelje bio realna opcija, no najnovijom analizom, čini se kako je ona konačno izbačena iz mogućih uzroka pada. Istovremeno, iako su šanse gotovo zanemarive, francuski istražitelji i dalje nastavljaju s potragom crnih kutija, koje su prestale slati signale nakon 30 dana. Podsjetimo, u padu francuskog airbusa poginulo je 228 osoba.

Smatrate li da će francuski istražitelji pronaći crne kutije?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene