Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajni lapsus

VIDEO: Političarka inflaciju zamijenila felacijem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atraktivna francuska političarka Rachida Dati uspjela je tijekom prijenosa uživo zamijeniti 'inflaciju' s 'felacijom'.

Ubrzo nakon slučajnog propusta Dati je izdala pismenu ispriku. Inače, u visokim francuskim krugovima bivša ministrica Dati ima nadimak Rachida Barbie i to zbog slabog razumijevanja političkih pitanja.

Pročitajte i ovo Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države Humanitarna pomoć - 4 Zemlje suspendirale pomoć Skandal trese UN: Zaposlenici Agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama pomagali militantima Hamas

>> Francuska: Ostaje bez državljanstva zbog 'viška' žena

Tijekom jučerašnjeg intervjua za francuski radio Dati je govorila o prekomorskim ulaganjima tijekom globalne krize. 'Predviđam da če neki od njih tražiti povrat od 20 do 25 posto, i to u vrijeme kada felacio uopće i ne postoji', kazala je sigurno. Naime, na francuskom se felacio, seksualni odnos kojim žena zadovoljava muškarca, kaže 'fellation' što je jako slično riječi 'inflation', odnosno inflaciji.

Na svom Facebook profilu Dati se ispričala ističući kako se te stvari događaju kada se prebrzo govori tijekom prijenosa uživo. Također je naglasila kako je tužno što je od njenog cijelog govora samo felacio dopro do publike.

Inače, Dati je mjesecima bila rivalka Carli Bruni u borbi za predsjednika Sarkozya. Pretpostavlja se kako je upravo on otac njene kćeri.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene