Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog rudarske nesreće

FOTO Žestoki prosvjedi u Istanbulu: Zalutali metak ubio čovjeka koji je u blizini bio na pogrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina od 15-ak provjednika na ulice je izašla zbog nedavne rudarske nesreće. U sukobima je stradao muškarac koji nije bio dio sukoba.

Interventi policajci i prosvjednici sukobili su se u četvrtak na ulicama Istanbula. Mala skupina prosvjednika, inače studenata, na ulice je izašla zbog nedavne rudarske nesreće u kojoj je život izgubio 301 rudar.

Pročitajte i ovo Prosvjedi i uhićenja u Turskoj nakon što je oduzet mandat kurdskom gradonačelniku Lokalni izbori u Turskoj Oduzet mandat kurdskom gradonačelniku u Turskoj pa su uslijedili prosvjedi i uhićenja Pad balkona na kojem su Mehmet Palaz i drugi članovi stranke Više ozlijeđenih VIDEO Nesreća u Turskoj: Poginuo član oporbene stranke, tijekom izbornog slavlja srušio se balkon

Policija se s prosvjednicima obračunavala suzavcem i vodenim topovima, a prosvjednici su na njih bacali kamenje. Od zalutalog metka smrtno je stradao muškarac koji je u blizini mjesta prosvjeda bio na pogrebu.

Turska: Osam osoba uhićeno nakon najteže rudarske nesreće

34-godišnji Ugur Kurt, otac jednog djeteta, bio je u pogrebnoj povrci kada ga je metak pogodio u obraz i čeljust. Podrijetlo metka je još uvijek nejasno, a policija je obećala temeljitu istragu, piše Guardian.

Najnovija, neidentificirana žrtva preminula je u petak od ozljeda zadobivenih u eksploziji, u kojoj je ranjen još jedan civil.

U sukobima koji su potrajali cijelu noć ozlijeđeno je i osam policajaca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene