Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na užas roditelja

Vjetar otpuhao dvorac na napuhavanje: Unutra je bilo troje djece!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nalet vjetra umalo je uzrokovao tragediju nakon što je podigao dvorac na napuhavanje za djecu 15 metara u zrak, zajedno s troje djece unutra.

Troje djece u dobi od 5, 6 i 10 godina ispalo je iz dvorca na napuhavanje u South Glens Fallsu u New Yorku, nakon što je daj dječji poligon u zrak podigao jak nalet vjetra, prenosi Huffington post. Sve se to odvijalo pred očima užasnutih roditelja u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam

Jedan od dječaka pao je na parkirani automobil, dok je drugi pao na cestu. Djevojčica je pri padu prošla samo manjim ogrebotinama i modricama. Oba dječaka su teško ozljeđena.

Fotografije koju možete vidjeti snimio je jedan od prolaznika.

"Bilo je to kao u horor filmu. Samo se uzdizao i uzdizao. Uzdigao se iznad razine zgrada i drveća", rekla je Taylor Seymour, koja živi u zgradi pored koje se nesreća dogodila i na čiji je automobil pao jedan od dječaka.

Dvorac na napuhavanje je prema riječima ostalih roditelja, bio propisno pričvšćen klinovima za tlo, no vjetar je bio prejak.

Stanje dječaka još se zasad ne zna, odnosno nema obavjesti o promjenama istog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene