Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već se oprostio s najmilijima

FOTO Ušetao u restoran krvav, s nožem u leđima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrew Hardy u McDonalds je ušao s nožem zabijenim u leđa, krvav i mobitelom u ruci, opraštajući se od svojih najmilijih.

Njujorčanin Andrew Hardy (53) mirnim se glasom preko mobitela oprostio s obitelji, nakon što je u restoran McDonalds u Queensu ušao s nožem zabijenim u leđa i krvave majice. Završio je uz bolnici i u međuvremenu je pušten na kućno liječenje, jer mu život nije u opasnosti, prenosi Telegraph.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju

Incident se dogodio u utorak oko 10 sati ujutro po lokalnom vremenu, a vjeruje se kako je nož u leđa dobio pokušavajući prekinuti tučnjavu između dviju bandi u ulici Suthpin Boulevard, koja se nalazi nedaleko od spomenutog restorana.

Policija zasad nikog tko bi mogao biti odgovoran za ranjavanje hardyja nije uhitila. na svu sreću, ozljeda nije bila kritično teška i Hardy neće imati trajnih posljedica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene