Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dirljiva priča

FOTO Trenutak kada je vlasnik saznao da mu pas nije stradao u tornadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američku saveznu državu Illinois u nedjelju je poharao razoran tornado i sravnio 400 domova. Iz jedne od tih ruševina stiže dirljiva priča sa sretnim završetkom.

Kuća Jonathana Bylera Danna bila je jedna od njih 400 koje su se našle direktno na putu razornog tornada koji je u nedjelju poharao američku saveznu državu Illinois. Iako je Dann vjerovao kako ništa nije moglo preživjeti tu strahotu pa tako niti njegova 11-godišnja kuja Maggie, kad ju je pronašao u ruševini svog doma, obuzela ga je neopisiva radost.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Ilustracija u Pakracu Ostavila pse bez nadzora, jedan ugrizao muškarca (79): Zatražio liječničku pomoć

On je, dok je tornado prilazio, pokušavao na sve moguće načine uplašenog psa odnijeti u podrum, gdje su se nalazili njegova supruga i četvero djece, no bez uspjeha. Pas se nije dao iznijeti iz kućice.

>> VIDEO Doznajte koliko je pametan vaš pas!

Tornado je učinio svoje, a kad ej Dann s obitelji napokon izašao van, mislio je kako njegov pas nije preživio katastrofu. Pretražujući ostatke svoje kuće idućeg dana, pronašao je Maggie ozlijeđenu, ali u stabilnom stanju ispod ruševina. Fotografiju sa svojim psom objavio je na Facebooku i napisao komentar.

"Maggie je okej. Ima iščašen kuk i pod sedativima je. Bila je umotana u tepih, koji se nalazio na katu kuće, gdje ona nije bila u trenutku oluje. Na tepihu je bilo puno ostataka kuće te i jedan komad betonskog zida. tako mi je drago da je još s nama!", napisao je Dann, a prenosi Huffington Post.

Dobrim vijestima tu nije bio kraj, jer samo nekoliko sati nakon što je objavljena fotografija Danna s Maggie na Redditu, ljudi su počeli donirati novac kako bi se pokrili veterinarski troškovi za nju. Ubrzo je prikupljeno dovoljno donacija za Maggie te i više od toga, a višak je doniran za pomoć životinjama u klinici u kojoj je Maggie liječena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene