Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat i razaranja

FOTO Prah i pepeo: Ovo je ostalo od grada u kojem se Asadu nekoć klicalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Homs, nekoć grad pun života i grad u kojem je sirijski predsjednik Bašar al Asad bio dobrodošao, u samo dvije godine pretvoren je u devastiranu ruševinu.

'Sirijska povijest piše se u krvi njezinog naroda i to se događa pred našim očima', izjavio je britanski premijer David Cameron u Washingtonu, na putu za sastanak s američkim predsjednikom Barackom Obamom, prenosi Business Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napad sve neizvjesniji VIDEO Pogledajte Kerryjev 'gaf' koji je omogućio nastanak ruskog plana za Siriju Slika nije dostupna Kaotično i bez cilja G20: Slažu se da se ne mogu složiti oko Sirije

>> Sirijci prozivaju Izrael: Gađali su nas bombama s osiromašenim uranom!

Brojke su neumoljive - 80.000 mrtvih u dvije godine krvavih sukoba u Siriji, a kao pravi dokaz količini razaranja u toj zemlji, služi i fotogalerija koju prenosimo i koja zorno prikazuje grad Homs, kako izgleda sada i kako je nekad izgledao.

Grad Homs u potpunosti je uništen. Ulice kojima su nekad prolazile tisuće građana, izgledaju kao post apokaliptični prizori. Grad u kojem se sirijskom predsjedniku Asadu nekoć kolicalo, danas vlada sablasan muk i odjekuju samo eksplozije.

Pogledajte galeriju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene