Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polako se otvaraju

FOTO Ovo su prve Instagram fotke iz Sjeverne Koreje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove fotografije iz Sjeverne Koreje pojavile su se na internetu, točnije Instagramu i daju jedan od rijetkih pogleda ostatku svijeta u svakodnevicu te zatvorene zemlje.

Fotografije je napravila Jean H. Lee, šefica podružnice agencije Associated Press u objema Korejama, odnosno u Seulu i Pjongjangu.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

>> Kći šefa Googlea: Otiđite u Sjevernu Koreju, čudno je i lijepo!

Njezine fotografije pojavile su se na internetu samo nekoliko dana nakon što je jedini sjevernokorejski 3G mobilni operater Koryolink otvorio svoje usluge strancima prošlog tjedna.

Lee je pozdravila ostatak svijeta i putem poruke na Twitteru koju je poslala iz Sjeverne Koreje.

Associated Press otvorio je svoje sjedište u Pjongjangu u siječnju prošle godine, nakon godine dana pregovora s visokim dužnosnicima te zemlje, prenosi Daily Mail. Bivši šef AP-a Tom Curley tada je izjavio kako će sjevernokorejski AP servis raditi po istim standardima kao i u ostalim dijelovima svijeta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene