Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadio sve

FOTO Ovako to radi papa Franjo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Franjo još jednom je pokazao kako uživa u društvu 'običnih' ljudi. Ovog je puta iznenadio zaposlenike Svete Stolice...

Zaposlenici Svete Stolice koji su se u petak našli u menzi nisu mogli vjerovati tko im se pridružio u redu za ručak. Papa Franjo s osmijehom ih je pozdravio i odabrao, s obzirom da je petak posni dan, lagani ručak - tjesteninu s umakom te malo bakalara s pečenim rajčicama', piše Chatolic News Agency.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Opsežno objašnjenje Katolički biskupi protive se blagoslovu istospolnih parova: Vatikan ih pokušao umiriti novim objašnjenjem Papa Franjo na misi Papa uputio važnu poruku: "Trebali bi živjeti svaki dan i svaki trenutak sa zahvalnošću i nadom"

'Papa Franjo bio je ponizan. Uzeo je poslužavnik i pribor, stao u red s ostalim radnicima i kada je došao na red mi smo ga poslužili', prepričao je vidno iznenađen Franco Paini, kuhar u menzi.

Ovo je bio prvi put da je papa Franjo ručao sa zaposlenicima Vatikana. On inače ruča u menzi doma Santa Marta u kojem živi zajedno s ostalim stanovnicima doma.

U ugodnom razgovoru s radnicima proveo je oko sat vremena. Na kraju ih je svih blagoslovio te su se fotografirali za uspomenu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene