Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Bostonu

FOTO Opsadno stanje: Ovako izgledaju ulice Bostona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Sveučilištu MIT u Bostonu ubijen je policajac u sinoćnoj pucnjavi. Policija je tijekom potjere ubila jednog sumnjivca, a za drugim tragaju. Radi se o braći koja su postavila bombe na Bostonskom maratonu.

Ime ubijenog brata je Tamerlan Tsarnaev (26), koji je rodom iz Kirgistana. Na tisuće američkis specijalaca traga za drugim bratom, 19-godišnjim Dzhokharom Tsarnaevim. Tsarnaev je 2011. dobio stipendiju MIT-ja, a porijeklom je iz regije pored Čečenije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OSUĐEN NA SMRT Bostonski bombaš svima se smijao, a potom ispričao: 'Žao mi je zbog života koje sam uzeo' Slika nije dostupna Suđenje za pokolj 'Nisam mogla vidjeti moje noge. Moje kosti su doslovno ležale na pločniku pored mene'

>> UŽIVO Boston u blokadi: 9.000 policajaca u neviđenoj potjeri za bombašem

U razgovoru s novinarima, stric braće Tsarnaev, Ruslan Tsarni pozvao je nećaka da se preda policiji i da traži oprost od obitelji žrtava i ozlijeđenih. 'Ako si živ predaj se i traži oprost!', rekao je stric.

Policija je nekoliko puta zahvalila građanima što su poštovali njihove upute da ostanu u kućama te im tako omogućili da obavljaju svoj posao. Građane su pozvali da i dalje ostanu u kućama i da otvaraju samo policajcima u uniformama.

>> Mladić koji je ostao bez nogu o bombašu: 'Gledao me ravno u oči'

U priloženoj FOTOGALERIJI pogledajte opsadno stanje na ulicama Bostona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene