Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MH370

Objavili fotografije nastale u pokušaju rješavanja misterija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski odjel za sigurnost tu prometu (ATSB) obavio je snimku dijela dna Indijskog oceana koji je snimljen u potrazi za nestalim malezijskom zrakoplovom MH370.

Australski ured za sigurnost u prometu objavio je rezultate pretrage velikog dijela južnog Indijskog oceana. Objavili su snimke kamera postavljenih na brodove koji su pretraživalo morsko dno na dubini od šest kilometara, piše The Star.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Slika nije dostupna Let MH370 Student s američkog Stanforda tvrdi da je pronašao lokaciju najvećeg misterija zrakoplovstva

'Ova slika je prikaz dna koje je prikupio GO Pheonix. Ona otkriva važne detalje na morskom dnu. Kako bi locirali letjelicu, podvodna pretraga cilja označiti ostatke MH370 i identificirao ih te izvaditi specifične komponente letjelice, uključujući snimke, koje će pomoći s istragom', priopćili su iz ureda ATSB.

POTRAGA UPITNA MH370 proglašava se službeno nestalim, obitelji pobjesnile

Vodeći ljudi istraživačkog tima u Australiji vjeruju da su na pravom putu da pronađu nestali avion.

Podsjetimo, zrakoplov Malaysia Airlinesa na letu iz Kuala Lumpura za Peking nestao je početkom godine s radara i od tada mu se gubi svaki trag. Opsežnija potraga do danas nije dala rezultata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene