Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protest protiv mjera sigurnosti

FOTO: Naljutilo je skeniranje pa na aerodrom došla u bikiniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove mjere skeniranja cijelog tijela i pomnih fizičkih pretraga u zračnim lukama u SAD-u neke su putnike naljutile i motivirale na 'protunapad'.

Iziritirani kontroverznim sigurnosnim provjerama neki putnici su pribjegli kreativnim idejama. I dok jednima ne smeta prolaziti nove provjere u svrhu veće sigurnosti drugi su djelatnicima aviokompanija 'olakšali' kontrolu te se pojavili u donjem rublju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tijekom leta VIDEO Panika u avionu: Iz pretinca iznad glava putnika provirila zmija Slika nije dostupna Spoj mode i seksepila na pisti u Zagrebu

Jedna putnica je na aerodrom u Los Angelesu došla u kaputu ispod kojeg je imala samo donje rublje. Djevojka je rekla da nova pravila stvaraju ljudima nelagodu te da smatra da sigurno postoje drugačije mjere sigurnosti, prenosi Daily Mail.

>> Piloti ne trebaju na detaljna skeniranja u zračnim lukama

'Svaki put kada prolazim skeniranje mislim si, zašto sam se uopće jutros obukla. Ionako moram skinuti i remen, nakit i sve ostalo', rekla je. 'Ne želim da mi skeniraju tijelo i nadam se da ću im odjevena u bikini pokazati sve što trebaju vidjeti pa ćemo izbjeći prepipavanje', dodala je.

Na istu ideju došao je i jedan muškarac koji se skinuo u bokserice te porno zvijezda, koja se snimila kako se skida u donje rublje na aerodromu. Protest javnosti mogao bi biti i veći jer se jednake sigurnosne mjere razmatraju i za vlakove i brodove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene