Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Senzacionalan ulov

FOTO Mladić prikovan za kolica ulovio golemog morskog psa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matt Sechrist (19) za invalidska je kolica prikovan od rođenja, no to ga nije spriječilo da na obalu izvuče morskog psa kakvog se ne bi posramio ni jedan ribolovac.

Iz američke savezne države Floride stiže vijest o senzacionalnom ulovu 19-godišnjeg mladića rođenog bez obiju nogu. Matt Sechrist je na plaži u okrugu Clay ulovio oko dva i pol metra dugog i gotovo 115 kilograma teškog limunastog morskog psa.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorili sedam plaža Stravičan napad u plićaku: "Nitko nije vidio da dolazi morski pas" Ilustracija U Australiji Novi napad na plaži: Morski pas ženu ugrizao za glavu

>> VIDEO Ulovio psinu pa je nasred plaže hvatao za rep!

Matt kaže da ulov nikada neće zaboraviti. 'Ovo je uspomena koju ću pamtiti zauvijek. To je uistinu poseban trenutak i još jedna crtica u mom životopisu', rekao je za St. Augustine Record.

A njegov je životopis uistinu pun crtica, pogotovo za mladića njegovih godina. Unatoč invaliditetu, dosad je već skakao padobranom, skijao na vodi, hrvao se, a uskoro se planira okušati u košarci u kolicima...

Najnovije postignuće nikad se ne bi dogodilo da nije bilo njegova obiteljskog prijatelja, vatrogasca Eda Parrisha, koji u lokalnoj vatrogasnoj postrojbi radi s Mattovim ocem.

On se otisnuo na more kako bi bacio udicu, a Matt je s obale, sjedeći u kolicima, krenuo u bitku s morskim psom. Sve je trajalo oko sat vremena, tijekom kojih su mu članovi obitelji pridržavali kolica.

Kada se pas napokon izmorio, Matt ga je izvukao na obalu, pored njega se fotografirao te ga je pustio natrag u more.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene