Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno!

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Mladić prošao DESET operacija da ukloni deformaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnji ekvadorac Kevin Rosero je dječak koji je cijeli život skrivao lice iza šala. Imao je deformaciju lica i to mu je uvelike otežavalo život.

Nakon obavljenih 10 operacija u SAD-u, desetogodišnjak Kevin Rosero napokon izgleda kako je želio cijeli život. Deformacija lica je zapravo bila deformacija donje usnice na kojoj je imao višak tkiva koji je izazivao razne zdravstvene poteškoće, prenosi Long Island Newsday.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Deformacija je bolest poznata pod nazivom 'masivna venska malformacija' s kojom se dječak borio cijeli život, a svakodnevni život mu je bio izuzetno težak. Kevin nije mogao normalno jesti ni piti, a zbog deformacije je imao i drugih zdravstvenih problemima. Dječaku je zbog bolesti prijetila sljepoća, a možda čak i smrt, objasnili su doktori.

Na sreću, svih deset operacija je prošlo odlično. 'Osjećam se jako dobro i mislim da sam sada prilično zgodan', rekao je Kevin Rosero koji je zadivio cijeli doktorski tim svojom upornošću i hrabrošću tokom posljednjih osam mjeseci.

Ustrajni ekvadorac Kevin Rosero se u potpunosti oporavio i odlično se osjeća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene