Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Katastrofalno stanje

FOTO Ekološka katastrofa u Doboju: Tone smeća i šute završile u rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šutu su lokalne vlasti prije poplava ostavljali pored rijeke.

Prvo na što se u Doboju ovih dana može naići su gomile smeća koje je nanijela voda. Osim smeća, na obalama rijeke nakupila i nevjerojatna gomila razne šute.

Pročitajte i ovo Snažna kiša u Rijeci izazvala poplave Snažna kiša VIDEO Rijeka je opet bila pod vodom, građani ne znaju bi li se smijali ili plakali: "Ima li tko za posuditi luftić do pumpe?" Vodostaj Drave raste - 1 Rekordni vodostaji Operativne snage u visokoj pripravnosti: "Što se tiče grada Osijeka, očekujemo vrlo visok vodostaj Drave"

Šutu su naime lokalne vlasti ostavile uz rijeku, a nakon katastrofalnih poplava završila je u rijeci, piše Avaz. Mještani Donje Orahovice, ali i općina Gračanica, Doboj Istok i Doboj, zbog neshvatljivog postupka lokalne vlasti Petrova, burno reagiraju i tražit će odgovornost.

FOTO U poplavama uhvatio zlatnu 'ribetinu'!

'Uzaludne su bile naše molbe, vapaji, dopisivanja s vlastima Petrova o problemima deponije koju su stalno ljeti palili, a mi se od dima i smrada u Orahovici gušili. Sada je Spreča nadošla i cijelu deponiju odnijela u korito Spreče, oko mosta, na okolno drveće i šiblje. Slike su užasavajuće i mi na ovome nećemo stati. Neko će morati za ovo odgovarati', kazao je Admir Gazibegović, načelnik općine Orahovica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene