Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav projekt

FOTO Pogledajte plan za plutajuću zračnu luku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S obzirom da londonska zračna luka Heathrow nema dovoljno kapaciteta za primitak ogromnog broja putnika, a predviđa se da će ih biti sve više, predložena je nova ideja - izgradnja plutajuće zračne luke na Temzi!

Britanska tvrtka Thames Estuary Research and Development Company (Testrad) predstavila je plan i nacrte kako bi nova zračna luka London Britannia Airport trebala izgledati, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snažno nevrijeme VIDEO Dramatični prizori u poznatoj zračnoj luci: Zbog bujice tisuće ljudi bez leta, nebom bljeskale munje Heathrow, London (Foto: AFP) Istraga u Londonu Eksplodirali bi da ih je netko pokušao otvoriti: Sumnjivi paketi pronađeni u zračnim lukama i na kolodvoru Waterloo bili su bombe

Oni predlažu da se nova zračna luka izgradi na rijeci Temzi kako se postojeći Heathrow ne bi morao širiti. Naime, zbog povećanja broja putnika predviđa se kako Heathrow 2030. godine neće više moći primiti tako veliki broj putnika.

>>VIDEO KOJI DIZAJN: Jahta budućnosti koju žele najbogatiji!

Stoga se već sada traže moguća rješenja u vidu proširenja ili gradnje nove zračne luke. Proširenje postojećeg Heathrowa zahtijevalo bi raseljavanje okolnih sela, stoga izgradnja nove zračne luke i nije tako nemogući scenarij.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene