445110
445110
445110
445110
445110

Snimka kao podsjetnik na ljudsko zajedništvo u teškim trenucima

  • , 31.07.2016., 22:29
  • Autor:
  • komentara

Obilne kiše koje su se spustile nad nekoliko saveznih država SAD-a izazvale su velike štete.

 
 
 
 
Ljudski lanac formiran da bi mladići spasili djevojku iz automobila kojeg je nosila bujica (Screenshot: Facebook)
Ljudski lanac formiran da bi mladići spasili djevojku iz automobila kojeg je nosila bujica (Screenshot: Facebook)

U gradu Ellicott u američkoj saveznoj državi Maryland zabilježen je neobičan prizor.

Dok je bujica koja je nastala uslijed obilnih kiša nosila automobile niz ulicu, u jednom od njih bila je žena. Kako je auto o nešto zapeo, došlo je do otpora i voda više nije mogla nositi vozilo.

No, bilo je samo pitanje vremena kada će otpor popustiti pred snagom bujice. U automobilu je bila žena i pod hitno joj je trebala pomoć.

Nekoliko mladića napravilo je ljudski lanac, držeći se za zgradu te su joj na taj način pomogli da izađe, a da pri tom nikoga od njih također ne odnese voda koja se brzo slijevala niz ulicu.

Na ovom linku možete pogledati dramatičnu snimku na kojoj se vidi spašavanje ženu.
 

 

Ellicott City is gone. Hope everybody is ok. #ellicottcity

A video posted by Henri Sanders (@henri_sanders) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se