Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za dvojicom muškaraca

APOKALIPTIČNE SCENE U ITALIJI U vodenim bujicama stradao muškarac, cesta nestala pod vodom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjever Italije pogodilo je jako nevrijeme koje je prouzročilo vodene bujice u kojima je stradala jedna osoba.

Jako nevrijeme pogodilo je Italiju, a zbog velike količine kiše koja je neprestano padala nastale su vodene bujice. U ponedjeljak je u vodenim bujicama koje su pogodile sjever Italije poginuo jedan muškarac, a dvoje ih se smatra nestalima, piše Corriere della Sera.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Slika nije dostupna JAKE OBORINE Veliko nevrijeme pogodilo Italiju i Francusku: Dvije osobe poginule, devetero nestalih

POPLAVE POGODILE JAPAN: Više od 20 nestalih, 100.000 evakuiranih

Muškarac čije je tijelo pronađeno u blizini njegovog auta kod Piacenze je 56-godišnji zaštitar Luigi Albertelli, dok se traga za ocem i sinom koji su nestali tijekom putovanja lokalnom cestom koja je nestala pod bujicom vode.

Apokaliptične scene na nekim dijelovima zemlje prikazuju kako bujica razara ceste, zemlja propada, a velik broj vozila je pod vodom. Zbog velikih poplava i odrona zemlje zatvorene su brojne ceste, a u Parmi je evakuirana škola. Svjetski mediji javljaju kako je nevrijeme prouzročilo veliku štetu i u Genovi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene