Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stručnjaci rekli

Evo zašto su stradali u padu aviona pronađeni bez odjeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stručnjak Alan Diehl objasnio je činjenicu koja je šokirala mnoge kada su pregledavali fotografije s mjesta pada malezijskog zrakoplova.

Na fotografijama stradalih u padu malezijskog zrakoplova u Ukrajini mnoge je šokirala činjenica da je dio putnika bio bez odjeće na sebi.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Slika nije dostupna Kobni let MH17 Andrija Jarak u Ukrajini: Čiji je glas na tajnim snimkama nakon pada?

Stručnjak za zračnu sigurnost Alan Diehl objasnio je razloge ove pojave, piše nymag.com. 'Ako su putnici bez odjeće to obično znači da je osoba izbačena iz aviona ili je dok je padala bila izloženena ekstremno snažnom vjetru brzine od nekoliko stotina kilometara na sat', rekao je i dodao da se u takvim uvjetima odjeća jednostavno strgne s tijela.

Rusija traži da istragu vodi međunarodna zajednica, a ne Ukrajina

Ono što se događa putnicima tijekom katastofe poput ove u velikoj mjeri ovisi o tome gdje je osoba sjedila u avionu. Tijelo se razgoliti ako osoba ispadne kroz otvor ili ostane netaknuto ako ostane u dijelu zrakoplova koji 'leprša' pema tlu jer je još uvijek povezan s krilom ili drugim dijelom zrakoplova.

Stručnjak je rekao i da je malezijski zrakoplov najvjerojatnije imao brzu dekompresiju zbog koje su se putnici na tim visinama onesvijestili. Većina tako vjerojatno nije bila pri svijesti dok su padali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene