Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostali bez struje

Evo u kakvim su uvjetima živjeli putnici Costa Allegre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na objavljenoj video snimci jednog putnika s kruzera Costa Allegre, vidi su u kakvim su uvjetima boravili posada i putnici na plovilu nakon oštećenja strojarnice.

Amaterski video koji je jedan putnik dostavio novinskim agencijama pokazuje prizore života na brodu nakon što je ostao bez struje.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Allegra je pristala u Sejšelima jučer gotovo tri dana nakon što je buknuo požar u strojarnici broda, zbog čega su, između ostalog, putnici ostali i bez toaleta, tekuće vode. Nije im radila klima.

>> Vlasnik: Sutra se putnici stradalog kruzera vraćaju kući

Sve se to dogodilo na području poznatom po napadima pirata. Srećom, ubrzo im je stigla pomoć, pa je kruzer pristao na Sejšelima uz pratnju brodova i helikoptera.

Na snimci se vidi kako putnici mirno stoje, sjede, neki nose pojaseve za spašavanje, piše APTN. Bez klima uređaja i toaleta, morali su koristiti improvizirani toalet. Nije bilo mogućnosti pripravljanja toplih obroka, pa su putnici morali jesti hladne sendviče.

Na kruzeru je bilo 413 članova posade i 627 putnika.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene