Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Recept za uspjeh

Evo kako zaraditi 10.000 dolara putem eBaya!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kupovao je za par dolara, a prodavao za otprilike 35 do 50 dolara zarade. tako zvuči formula za uspjeh putem prodaje na eBayu.

U vremenima krize i nezaposlenosti, Eric Holden uspio je pronaći idealan način kako zaraditi ekstra novac 'sa strane', odnosno prodajući jeftinu robu, za više novaca putem eBaya, prenosi Yahoo News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brza i dobra zarada Na Pokemon Go igri može se i zaraditi, Britanac uzeo 65 tisuća kuna! Slika nije dostupna Prvi put, drudi put... Egipćanin pokušao prodati predsjednika države na eBayu

>> eBay mora platiti 38 milijuna eura zbog prodaje krivotvorene robe

U obzir je uzeo sve, od toga da je kupovao u trgovinama koje su mu najbliže kući, provjere da se roba koju je kupovao dosta dobro prodaje na eBayu, do troškova benzina, poštarine i naknade prema eBayu i PayPalu.

Holden je na kraju godine imao 24.000 dolara, no čista zarade od toga iznosila je 10.000 dolara, što svakako nije mala cifra. Gdje je nestalo 14.000 dolara pitate se? na kupovinu robe, troškove poštarine te naknade eBayu i PayPalu.

Holden buduće online poduzetnike na eBayu upozorava da nije samo ipak stvar u tome pronaći robu za dva do tri dolara i prodati je za dvadeset. Kad se uračunaju svi troškovi, kaže, prodaja vam se mora isplatiti, a ako je izračun pozitivan, onda se kreće po robu i prodaje se istu na eBayu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene