Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dama noći

Elitna prostitutka: 'Kad nekog vide sa mnom, znaju da mu je posao krenuo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Kad nekog vide sa mnom, znaju da mu je posao krenuo', priča Divna koja se bavi elitnom prostitucijom.

Divna (32) inače atraktivna plavuša radi u Beogradu, a u posao se 'ubacila' kada joj je bilo 23 godine u jednom srpskom gradu. Ondje ju se primijetio vlasnik diskoteke i ponudio novac da ga prati na poslovni put u Beograd, piše Blic.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

U Beogradu je upoznala njegove poslovne partnere kojima se kao visoka plavuša sa zanosnim oblinama odmah svidjela. Na kraju se preselila u Beograd jer veći grad, kaže, pruža više mogućnosti za zaradu. Cijenu joj dodatno diže i slikanje za muške časopise.

'Ako mi se neki muškarac sviđa i želim s njim vezu, kažem mu čime se bavim, pa ako to može prihvatiti - super, ako ne, njegova stvar. Imam svoje razloge koji su mnogo važniji od zabavljanja s nekim muškarcem', priča Divna.

Umjesto prostitutki kažnjavat će se klijenti

A glavni razlog je teško bolesna majka. 'Mama je oduvijek teško bolesna, a otac nas je napustio kada sam bila mala. Lijekovi su skupi. Nisam željela završiti fakultet kako bi nakon toga radila u nekom uredu za 300 eura, koliko koštaju samo neke injekcije. Mnogi kažu da sam izabrala lakši put. Živite jedan dan moj život, podnosite osuđujuće poglede i uvrijede okoline, pa recite da li sam izabrala lakši put', rekla je Divna.

Dan započinje ustajanjem u osam ujutro. Odlazi u teretanu, jer uvijek mora biti u top formi. Slijede posijete kozmetičaru, frizeru, a ponekad i profesionalnom stilistu. Društvo takve djevojke košta 1.000 eura za jednu večer.

'Ljudi misle da mi muškarci plaćaju samo za seks, međutim, to nije istina. Paket koji nudim obuhvaća pojavljivanje na događajima, poslovne večere na kojima se od mene očekuje da mogu podržati razgovor o ekonomskim i političkim temama. Slijedi pojavljivanje u klubu i po želji klijenta 'intimno druženje', objašnjava Divna.

Uvriježeno je mišljenje da muškarci koji iznajmljuju djevojke imaju neki problem ili su stari i ružni, ali Divna kaže da su to predrasude. 'Ne važi pravilo da samo starci ili neuspješni muškarci traže djevojke za pratnju. Većina njih nema preko 50 godina i sasvim dobro izgleda. To su većinom ugledni biznismeni, bankari, brokeri, a prednjače građevinski investitori. I nogometaši vole djevojke kao što sam ja, jer znaju da nemamo namjera da im rasturamo brakove. Događalo se nerijetko da me iznajme muškarci homoseksualne orijentacije kako bih im glumila djevojku i prikrila prave naklonosti. Što da ne, ako dobro plate, glumit ću što god treba', naglašava Divna.

Također kaže da 'elitne prostitucije' i djevojaka koje rade kao poslovna pratnja ima mnogo više nego što možemo i zamisliti. 'Kada izađete u neki od popularnih klubova u separeu, za koji samo rezervacija košta 30.000 dinara, vidjet ćete nekoliko biznismena okruženih postavom dugonogih ljepotica sa zanosnim oblinama. Te djevojke se uglavnom predstavljaju kao manekenke ili studentice privatnih fakulteta, ali istina je da većina njih radi kao poslovna pratnja', kaže Divna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene