Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Žele naštetiti egipatskom turizmu'

Egipat: Mossad nam je ubacio morske pse u more

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon niza napada morskih pasa u egipatskim vodama krenule su teorije i optužbe oko stvarne pozadine tih događaja.

Naime, Egipat tvrdi da je za napade morskih pasa odgovoran Mossad, koji je te ubojite životinje namjerno pustio u Crveno more kako bi im uništili turizam. Izrael te optužbe odbacuje.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

>> Morski pas usmrtio njemačku turistkinju

>> Morski psi napali četiri ronioca, zabranjeno kupanje

Podsjetimo, u prošlotjednim napadima morskih pasa stradalo je nekoliko plivača te je bila uvedena zabrana kupanja. Na Srednjem Istoku su uvijek popularne teorije zavjere s čestim sumnjama da probleme u arapskom svijetu uzrokuju Mossadovi agenti.

'Nije upitno da su bacili morske pse u more'

Prema glasinama koje kruže Egiptom, moglo bi biti poveznica između Izraela i neobičnih napada morskih pasa u Crvenom moru.

'Ono o čemu se govori, da je Mossad bacio morske pse u more kako bi naštetio turizmu u Egiptu, nije upitno. Samo treba vremena da se to potvrdi', rekao je Mohamed Abdul Fadil Sgousha, a prenosi BBC.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene