Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bujice u Toskani

Dvije seste poginule u automobilu kojeg je odnjela bujica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trupla dviju starijih žena (69 i 65) pronašli su vatrogasci u utorak navečer u njihovu autu zatrpanu blatom usred polja, 60 do 70 km od ceste.

Dvije sestre izgubile su život u utorak navečer u automobilu, u iznenadnom izlijevanju rijeke u pokrajini Grossetu u središnjoj Italiji gdje su ovih dana pale obilne kiše te izazvale bujice, pišu u srijedu talijanska glasila.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo"

Trupla dviju starijih žena (69 i 65) pronašli su vatrogasci u utorak navečer u njihovu autu zatrpanu blatom usred polja, 60 do 70 km od ceste.

U jakim pljuskovima koji su u utorak zahvatili Maremmu, močvarno područje sjeverno od Rima, nije bilo drugih žrtava, navode vlasti.

Pedesetak stanovnika poluotoka Orbetella moralo je iz opreza napustiti dom. Blizu Saturnije srušio se most, a blatna bujica je zahvatila zgrade toplica u tom gradiću.

VIDEO Katastrofa u Genovi!

U 2012. godini na istom mjestu su poginule tri osobe koje su se automobilom vraćale kući kada ih je nakon obilnih kiša koje su se sručile na Maremmu zahvatila vodena bujica.

Sjever Italije su zadnjih dana pogodili pljuskovi, nevrijeme i poplave.

Uz pokrajinu Genovu, gdje je proteklog vikenda u iznenadnoj poplavi poginula jedna osoba, a pričinjena je milijunska šteta, poplave su pogodile i pokrajinu Parmu.

U srijedu ujutro u Trstu su mnoge ulice bile pod vodom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene