Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U središtu proruskih separatista

Pali u zasjedu: Ubijeno dvanaest pripadnika Desnog sektora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaest pripadnika Desnog sektora koji se bore na strani ukrajinskih snaga ubijeni su u Donecku nakon što su pali u zasjedu.

Dvanaest pripadnika pokreta Desni sektor koji se bore na strani ukrajinskih snaga na istoku zemlje ubijeno je u srijedu iz zasjede u Donecku, objavio je glasnogovornik pokreta Artem Skoropadski.

Pročitajte i ovo Posljedice napada na Harkiv - 3 borbe u Ukrajini Nova ofenziva: Više od 30.000 Rusa napada Harkiv Antony Blinken Posjet Blinken doputovao u Kijev vlakom: Otkiveno o čemu će razgovarati s Ukrajincima

'Pali su u zasjedu te je na njih otvorena paljba blizu željezničke stanice u okrugu Petrovski', na zapadu Donecka, središta proruskih separatista, kazao je glasnogovornik pokreta.

Humanitarna pomoć danas stiže u Ukrajinu, ali nitko ne zna kako će doći do stanovnika

'Za nas je to tragedija. A smrt domoljuba je katastrofa za Ukrajinu', napisao je na Facebooku drugi glasnogovornik Desnog sektora Borislav Bereza.

Šef pokreta Dmitro Jaroš, kandidat na zadnjim ukrajinskim predsjedničkim izborima i zakleti neprijatelj Rusije gdje se kazneno goni zbog 'poticanja na terorizam' ustvrdio je kako se radi o 'strašnim gubicima' u redovima pokreta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene