Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donald Trump

"Zabilježili smo spektakularni uspjeh nad Islamskom državom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump u ponedjeljak je obećao da će za dva tjedna predstaviti rezultate borbe protiv Islamske države, inzistirajući na potrebi udara na financije te džihadističke organizacije.

"Zabilježili smo spektakularni uspjeh nad skupinom IS. Za dva tjedna organizirat ćemo konferenciju za novinare i predstaviti rezultate te borbe", rekao je Trump u Bijeloj kući u nazočnosti cijele vlade.

Pročitajte i ovo Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more"

Govoreći o nedavnom putu u Saudijsku Arabiju, američki predsjednik je inzistirao na potrebi napada na financije skupine IS.

"Jedna od važnih stvari koju smo učinili, što možete vidjeti na primjeru Katra... je zaustavljanje financiranja terorizma", rekao je Trump te dodao: "To je teška borba, ali mi ćemo pobijediti."

Gotovo pet mjeseci nakon stupanja na vlast, republikanski predsjednik još nije detaljno predstavio svoju strategiju protiv džihadističke skupine koju je obećao uništiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene