Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američki multimilijunaš

Donald Trump bacio oko na Beograd!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Panoramu Beograda uskoro bi mogao krasiti i luksuzni hotel Donalda Trumpa.

Poslovna grupacija američkog multimilijunaša Donalda Trumpa zainteresirana je za gradnju luksuznog hotela u Beogradu, priopćeno je iz ureda srbijanskog premijera Ivice Dačića koji se u ponedjeljak sastao s Trumpovim predstavnicima.

Pročitajte i ovo Donald Trump On poriče krivnju Počinje suđenje Donaldu Trumpu zbog novca koji je dao pornoglumici: Navodno joj za šutnju platio 130.000 dolara Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu

Dolazak Trumpovih suradnika u Srbiju uslijedio je nakon što se Dačić koncem prošle godine tijekom službenog posjeta SAD-u u New Yorku sastao s Donaldom Trumpom, kad je načelno spomenuta mogućnost gradnje ekskluzivnog hotela, kakve u svom lancu ima tvrtka tog američkog poslovnog magnata.

Prema priopćenju iz Dačićeva ureda, Trumpova tvrtka namjerava u Beogradu sagraditi luksuzni hotel s pet zvezdica, u kojem bi se nalazile kongresne dvorane, te kapaciteti za sajamske manifestacije.

Trump kupuje 'NAJRUŽNIJU ZGRADU' na svijetu, glavni stožer FBI-a?!

Kako se navodi, Trumpovi će suradnici u naredna dva dana razgledati lokacije u Beogradu, a zainteresirani su i za prostor na kojem se nalazi zgrada nekadašnjeg Glavnog stožera bivše JNA u središtu Beograda, koja je teško oštećena tijekom NATO bombardiranja Srbije 1999. godine.

Premijer Dačić je naglasio kako Vlada Srbije podupire svaku inicijativu i ulaganje u razvoj gospodarstva, navedeno je u priopćenju.

Ministarstvo obrane (MOS) i Vojska Srbije (VS) započeli su 26. studenog prošle godine raščišćavanje ruševina dijela zgrade B nekadašnjeg Glavnog stožera bivše JNA, oštećene tijekom NATO-ova bombardiranja 1999. godine.

Početak tog posla u srbijanskim je medijima tada doveden u svezu s najavama mogućne gradnje luksuznog hotela za koji su zainteresirani američki multimilijunaš Trump, kako je tvrdio premijer Dačić, te prijestolonasljednik Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Mohamed al Nahyan, čiju je namjeru da ulaže u Beogradu ranije najavio srbijanski vicepremijer Aleksandar Vučić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene