Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila 20 godina zatvora

Dojenjem ubila kćer: Morfijem predozirala 6 tjedana staru bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovisnica o analgeticima, posebno onima na bazi morfija, dojenjem je ubila svoju 6 tjedana staru bebu. Obdukcija je pokazala da je djevojčica u krvi imala dozu morfija koja bi mogla ubiti i odraslog čovjeka.

Stephanie Green iz Južne Karoline osuđena je na 20 godina zatvora jer je morfijem predozirala svoju šest tjedana staru kćer i to putem svog mlijeka. Stephanie je, kako kaže njen odvjetnik, deset godina ranije preživjela tešku prometnu nesreću nakon koje je počela svakodnevno piti analgetike zbog kroničnih bolova glave i zdjelice.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Slika nije dostupna Potres u Turskoj Čudo nakon gotovo dva mjeseca! Pronađena mama bebe koja je bila zatrpana ispod ruševina

Kada je 2010. godine ostala trudna, trudnoću je skrivala od svojih liječnika kako joj ne bi prestali izdavati recepte za lijekove. Djevojčica Alexis rođena je potpuno zdrava i Stephanie ju je odlučila dojiti. 46 dana kasnije hitna pomoć je zaprimila poziv rastresene Stephanie koja je rekla kako ne može probuditi dijete te da ju je pokušala oživjeti, ali da nije uspjelo.

MAJKA MONSTRUM: Izvodila egzorcizam pa ubila dvoje djece

Djevojčica je odmah po dolasku liječnika proglašena mrtvom, a obdukcijom je ustanovljeno kako je beba u organizmu imala toliku količinu morfija koja bi ubila i odraslu osobu. Stephanie je uhićena nakon što su u stanu pronađene brojne prazne bočice analgetika kao i flasteri protiv bolova, prenosi FoxNews.

'Ona je bila medicinska sestra, znala je koje su opasnosti istovremenog dojenja i uzimanja analgetika. Umjesto da je postupila ispravno, odlučila je tajiti trudnoću ne bi li došla do lijekova', rekao je državni tužitelj Barry Barnette.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene