Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primio niz prijetećih pisama

Dodiku prijete smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijske agencije u Republici Srpskoj u suradnji s kolegama iz Federacije BiH provode temeljitu istragu o pismima koja su poslana s područja Sarajeva i u kojima se prijeti smrću premijeru RS Miloradu Dodiku, objavili su u ponedjeljak službeni izvori.

'Rade se grafološka vještačenja, skinuti su video zapisi s najbližih pošta i u ovom trenutku teško možemo nešto više reći o tome', rekao je ravnatelj policije RS Uroš Pena. Ministar unutarnjih poslova RS Stanislav Čađo rekao je kako policija s više pozornosti istražuje posljednje prijetnje budući da je 'Republika Srpska u središtu pozornosti onih koji njoj i njezinim institucijama ne žele dobro'.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

Čađo je dodao da će policijske agencije osigurati zaštitu svim građanima, a napose čelnicima institucija Republike Srpske. U prošlotjednom prijetećem pismu navodno 'Udruženje muslimana Bošnjaka Alahovih ratnika' uputilo je premijeru RS pismo u kojemu se zaprijetilo da će ga likvidirati. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene