Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njujorški NBC:

Na sobaričinoj košulji pronađena Strauss Kahnovova sperma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DNK uzorak uzet od bivšeg šefa MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna odgovara, optuženog za pokušaj silovanja i seksualni napad, odgovara uzorku tragova sperme pronađenom na košulji sobarice, piše Telegraph.

32-godišnja sobarica iz hotela Sofitel optužila je 62-godišnjeg bivšeg čelnika MMF-a da ju je pipao, zatvorio u spavaću sobu te prisilio na oralni seks. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši šef MMF-a Strauss-Kahn na sudu izjavio da nije kriv za pokušaj silovanja Slika nije dostupna Jamčevina od milijun dolara Strauss-Kahn može kući uz elektronski nadzor i čuvara

>> Oproštajni e-mail Straussa Kahna: Otišao sam da ne dijelite moju noćnu moru!

Izvori bliski istrazi za NBC su potvrdili kako DNK uzorak na njezinoj košulji odgovara uzorku uzetom od Strauss-Kahna, no navodno će se napraviti testiranje na još jednom 'dokazu s mjesta događaja'.

Njegovi odvjetnici, koji tvrde kako je nevin, nisu željeli komentirati najnovije informacije koje je objavio NBC.

Prošli četvrtak je sudsko vijeće njujorškog suda podiglo optužnicu protiv Strauss-Kahna za seksualno napastovanje, a sudac je odredio da ga se uz jamčevinu od milijun dolara i uz elektronski nadzor može pustiti u kućni pritvor do idućeg pojavljivanja pred sudom 6. lipnja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene