Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon što je blokiran

Dmitrij Medvedev opet sipa bijes: "Razorit ćemo sve neprijatelje, uključujući podlu Poljsku i druge zapadne gnjide"

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev
Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev Foto: Afp
Nakon što je zadnja poruka zamjenika predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti Dmitrija Medvedeva blokirana na Twitteru, bivši ruski predsjednik je pobijesnio.

Zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti i bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev na svom Telegram profilu objavio je post koji prenosimo u cijelosti: 

"Pitanje agencije RIA Novosti - izvijestili ste da je vaša zadnja objava na Twitteru blokirana. Zašto? Odgovor: Twitter je popustio ispod State Departmenta i grbova. Napravio je isto što i s Trumpom. Elon se očito nije nosio s ovim zadatkom, nažalost ...

 

 

 

Ali ozbiljno, možemo i bez toga. Uostalom, ovo je samo strana društvena mreža koja djeluje u interesu američkog establišmenta. Mi smo to prilično cinično iskoristili za promicanje naših propagandnih ciljeva.

Pročitajte i ovo Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev Rat u Europi Nove jezive prijetnje Medvedeva: ''Odgovor može biti samo potpuno uništenje''

Pročitajte i ovo Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev Zveckanje oružjem Južna Koreja razmišlja o slanju oružja Ukrajini, Medvedev odmah zaprijetio: "Pitam se što bi taj narod rekao da vidi..."

Naš glavni zadatak je potpuno drugačiji: nanijeti razoran poraz svim neprijateljima - Ukronazistima, Sjedinjenim Državama, njihovim miljenicima u NATO-u, uključujući podlu Poljsku, i drugim zapadnim gnjidama.

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev Rat u Ukrajini Nova prijetnja Medvedeva: "To bi bio razlog da Rusija upotrijebi bilo koje oružje. Narasla je opasnost nuklearnog sukoba"

Moramo konačno vratiti svu našu zemlju. Zauvijek čuvati sav naš narod. Za to ćemo naporno raditi. Sretan 1. maj svima!", napisao je Medved.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene