Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije pomoglo

Djevojka ugrizla za vrat policijskog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misleći da se nalazi u životnoj opasnosti, 18-godišnja Amerikanka izgrizla je policijskog psa koji ju je napao.

Policajac, koji taj dan nije bio na dužnosti i u čijoj se skrbi pas nalazio, prao je vozilo u vrijeme incidenta, a napad psa nije isprva primijetio. Oko stotinu metara dalje, na parkiralištu jedne crkve u Indianapolisu, stajala je Natalie Bradley-Wilson, a policijski ju je pas, kako kaže, napao više puta bez ikakvog povoda.

Pročitajte i ovo Ukrajinski napad na Belgorod uništen i dalekovod Ukrajinske snage napale ruski grad, uništene kuće: "Jedna žena ranjena je gelerom u kralježnicu" Posljedice napada na Harkiv - 3 Ukrajina u defenzivi Rusija napadima u malim skupinama širi bojišnicu kod Harkiva: "Neprijatelj pokušava namjerno razvući crtu bojišnice"

>> Pred očima devetogodišnjaka pištoljem ubio psa

'Kad me ugrizao, vratila sam mu i ugrizla ga za vrat', rekla je Natalie za msnbc.com. Kad ju je pas nakon toga ponovno napao, oboje su završili na podu. 'Pali smo na tlo i počeo me posvuda gristi', prepričala je uznemirena Natalie, a čitavo to vrijeme, policajac se nalazio u svojem dvorištu, nesvjestan incidenta.

Otjerao ga prijatelj aktovkom

Pas je djevojci naposljetku razgrizao podlakticu. U panici je pokušala sve, držati mu njušku zatvorenom, držati ga podalje od vrata, kao i šokirati ga ugrizom. 'Uopće nije niti primijetio da sam ga ugrizla, nije ga bilo briga', dodala je. U spas joj je pohitao prijatelj, koji je psa otjerao aktovkom, no pas je prethodno tome i njega ugrizao.

Policajac koji je zadužen za psa na kraju je izrazio žaljenje za incident, kao i za činjenicu da nije bio na uzici. Žrtva i njezina majka zatražile su da se pas udalji iz policijske službe, no istraga je u tijeku i po svemu sudeći, za incident će biti odgovoran sam policajac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene