Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otmičaru rodila dijete

Djevojka tri godine zatočena kao seksualna robinja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je washingtonska policija uhitila 25-godišnjaka koji je, navodno, tri godine držao danas 19-godišnjakinju kao seksualnu robinju. Ona mu je u međuvremenu rodila i dijete.

19-godišnja djevojka iz St. Louisa uspjela je pobjeći iz kuće u kojoj je bila zatočena tri godine, te u kojoj ju je 25-godišnji muškarac držao kao seksualnu robinju. Djevojka je odmah otišla u policijsku postaju, a ubrzo potom je uslijedila i akcija uhićenja osumnjičenika.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

>> Ispovijest seksualne robinje: Osjećala sam se kao životinja

Djevojka je policiji ispričala kako nije smjela izlaziti iz kuće, te kako je prije dvije godine rodila dijete. Osumnjičenik i njegova majka navodno su krivotvorili njenu medicinsku dokumentaciju kada su ju odveli u bolnicu, te ju prisilili da se tamo koristi lažnim identitetom. Nakon uhićenja osumnjičenika, policija je uzela i dvogodišnje dijete, piše Fox2.com.

Inače, djevojka se vodi na popisu nestalih prije tri godine u St. Louisu, policiji je rekla kako je svakodnevno bila seksualno zlostavljana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene