Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima samo 8 godina!

Djevojčica koja veliča džihad: Odrubite glavu svima koji vrijeđaju Proroka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica se obratila prisutnima na skupu 'Muslimanski ustanak' u Sydneyu, veličajući džihad i osvatu za film u kojem se ismijava Prorok Muhamed.

Djevojčica Ruqaya , koja ima tek osam godina, postala je poznata u australskoj zajednici muslimana nakon održanih prosvjeda protiv filma u Sydneyu. Tada je snimljena kako drži velik plakat na kojem piše 'Odrubite glavu svima koji su uvrijedili Proroka'. Da stvar bude šokantnija, malena djevojčica s plakatom je pozirala svojoj majci, prenosi 9News.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> Prosvjedi diljem Bliskog istoka

Na skupu 'Muslimanski ustanak', kojeg je organizirala podružnica Hizb ut-Tahrir, djevojčica je u svom govoru iznijela neke kontroverzne stavove, poput one da je njihova muslimanska zajednica živa i zdrava, da su njeni osjećaji vezani uz islam, da je njena ljubav vezana uz džihad te da se uspijela odriješiti okova straha koje drugi nameću.

Australske vlasti zabrinute su za dobrobit djevojčice. 'Još uvijek istražujemo identitet djvojčice i njene obitelji. Čim to saznamo, moći ćemo procijeniti situaciju u kojoj se djevojčica nalazi', rekla je  Pru Goward, lokalna zastupnica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene