Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna ni govoriti ni hodati

Djevojčicu napustila obitelj, pronađena okružena majmunima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica koja ne može niti govoriti niti pravilno hodati pronađena je u šumi u Katarniaghatskom rezervatu za životinje na sjeveru Indije.

Djevojčica ima samo osam godina, a njeno ime, kao ni boravište njene obitelji, još nije poznato. Policija ju je u rutinskoj kontroli pronašla sa tri majmuna. Djevojčica je u trenutku pronalaska vrištala i još nije jasno je li živjela sa životinjama.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

"Bojala nas se, nije mogla pravilno čuti ni pričati", u izjavi je rekao inspektor Avtar Singh. "Tri majmuna su je okružila. Imala je rane na tijelu, posebno na laktu i jednoj nozi. Nosila je odjeću koja je bila jako prljava. Čini se kako ju je obitelj napustila."

Bila je slaba i jako gladna kada su je pronašli. Posljednja dva mjeseca je provela u lokalnoj bolnici u Bahraichu. Čini se kako ne razumije lokalni dijalekt i često postane nasilna prilikom liječenja.

"Plašila nas se nakon što smo ju primili u bolnicu. Glasala se poput životinja, poput majmuna", u izjavi je rekao doktor Dinesh Singh.

"Imala je rane po tijelu i krv je tekla. Brinuli smo se o njoj, kupali ju, hranili ju i čistili ju. Bila je pothranjena. Možda je jela sa životinjama. Nekad se naljuti i moramo ju smirivati, ali ju je teško kontrolirati", dodao je Singh.

Još nije jasno što joj se dogodilo. Doktor Singh je rekao kako "sada hoda poput ljudi", ali je pokušala pobjeći iz bolnice. Nedavno je počela sama jesti, ali "ne može jesti hranu s tanjura. Jede hranu direktno sa kreveta, nikad s tanjura."

Kada se dovoljno oporavi, postat će dijelom programa zaštite djece, te će vlada odlučiti o njenoj budućnosti, prenosi iflscience.com.

Zbog mnogih pretjeranih priča koje nisu sadržavale dokaze, priče o divljoj djeci su u prošlosti bile kontroverzne. Još nije poznato što će se dogoditi ovoj djevojčici.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene