Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 1000 eura

Djevojčica iz Beograda prodana u Švedsku kao seksualna robinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedska policija oslobodila je 14-godišnju djevojčicu iz Beograda koja je kao seksualna robinja prodana 25-godišnjem duševnom bolesniku iz Švedske.

Policija je odbila detaljnije govoriti o slučaju, no naglasili su kako je istraga još uvijek u tijeku, piše švedski Local. Daily Expressen 'kupca' djevojčice opisuje kao 25-godišnjeg duševnog bolesnika.

Pročitajte i ovo Aleksandar Šapić neobična izjava Gradonačelnika Beograda: "Trebamo jednom za svagda završiti s Titom i vratiti ga u Kumrovec" Slika nije dostupna Prodao im je otac Kupili sinu djevojčicu za 1000 eura pa je godinu dana silovao

Njegova je obitelj vjerovala da će bolje živjeti ako bude imao ženu, pa su kupili djevojčicu za tisuću eura od njezinog oca u Beogradu. Vjeruje se da je patnja nesretne djevojčice započela u listopadu 2010. godine.

Djevojčica je, po romskim običajima, prisiljena na zaruke s 25-godišnjakom koji ju je držao zaključanu u stanu. Ispričala je policiji kako je svakodnevno tijekom života u Gothenburg, bila silovana te izlagana psihičkom mučenju i prijetnjama.

Sud iz Gothenburg pritvorio je četiri osobe zbog trgovine ljudima, među njima je i mentalno bolesni 25-godišnjaka i otac prodane djevojčice. Zlostavljač i 40-godišnja žena se također sumnjiče i za silovanje.

Expressen piše da je nesretna djevojčica tijekom zatočeništva ostala trudna te pobacila. 'Ona je vrlo, vrlo sretna što je oslobođena iz tog pakla, a istražiteljima je detaljno opisivala kroz što je prošla. Još nije poznato kako je policija saznala za zarobljenu djevojčicu', rekao je izvor listu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene