Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traje suđenje

Imao je svega godinu i pol! Dječak preminuo od brojnih ozljeda, pronađeni tragovi kokaina u tijelu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Traje suđenje za ubojstvo dječaka koji je sa svega godinu i pol dana preminuo u društvu svoje majke i njezina partnera. Pronađen je s brojnim ozljedama, masnicama i s tragovima kokaina u krvi i urinu.

Alfie, dječak star svega godinu i pol dana preminuo je zbog, kako je rečeno u sudnici, "agresivnog i nasilnog odgoja".

Njegova majka Sian Hedges (27) i njezin tadašnji partner Jack Benham (35) trenutno su u procesu suđenja za njegovo ubojstvo koje se dogodilo u studenom 2020. godine u Hernillu u Velikoj Britaniji. 

Dijete je preminulo u karavanu sa 70 vidljivih ozljeda, na sebi je imalo bezbroj modrica i ogrebotina, slomljena su mu rebra, ruke i noga, a bilo je i znakova gušenja na ustima, rečeno je na suđenju.

Pročitajte i ovo Požar kod Osijeka Otrovni dim i dalje se širi Poboljšava se stanje teško ozlijeđenog osječkog vatrogasca: "Sigurno će trebati još operativnih zahvata"

U uzorcima krvi i urina pronađeni su tragovi kokaina, a doktor koji ga je pregledavao rekao je da je mogao biti izložen drogi i da ju je mogao i udahnuti pasivno.

Tužiteljica Jennifer Knight KC rekla je da su dječakova majka i njezin partner priznali da su u noći kada je Alfie preminuo pili viski i kolu te konzumirali kokain. Dijete je navodno spavalo.

Sky News piše da je par mjesec dana prije smrti djeteta razmjenjivao poruke u kojima je Benham predložio partnerici da ugrize Alfija natrag kada on nju ugrize. Majka je tada odgovorila da ne želi. 

Pročitajte i ovo Trenutak slijetanja autobusa s nadvožnjaka Uznemirujući video VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: Pogledajte trenutak kad je autobus sletio s nadvožnjaka kod Venecije

U drugim porukama Benham je dječaka nazvao "plačljivcem" i "njezinim malim gadom". Dodao je da će ga "udariti u uho" nakon što je ugasio grijanje u automobilu.

Oboje su bili složni u primjenjivanju neke agresivne i nasilne metode na Alfiju u noći kada je preminuo i koju su zajedno proveli u karavanu, dodalo je tužiteljstvo.

Iako su oboje tvrdili da nikada ne bi naudili djetetu, nisu znali objasniti kako je dječak zadobio silne ozljede. Prisjetili su se da je u nekoliko navrata pao.

Suđenje paru se nastavlja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene