Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potpredsjednik Srpske desnice

Djeca srpskog političara uhićena zbog brutalnog ubojstva starice, on dao otkaz u ministarstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon ubojstva starice u Krčedinu koje je šokiralo susjednu Srbiju, za koje su osumnjičena djeca visokopozicioniranog srpskog političara Saše Dujovića, on je u nedjelju dao otkaz u Ministarstvu rada.

Saša Dujović, samostalni savjetnik srpskog ministra Zorana Đorđevića, dao je otkaz u Ministarstvu rada nakon što su njegov sin i kćerka uhićeni zbog sumnje da su brutalno ubili 80-godišnju ženu u Zemunu.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Potpredsjednik stranke Srpska desnica Dujović otkaz je dao zbog ''osobnih razloga'', potvrdili su za portal Blic iz Ministarstva.

Tijelo nesretne žene pronašao je mještanin u kontejneru kod Krčedina u blizini vikend-naselja Breskvik. Tijelo je bilo zapaljeno i izgorjelo je gotovo do neprepoznatljivosti. Policija je ubrzo utvrdila da se radi o nestaloj 80-godišnjakinji iz Zemuna koja je posljednji put viđena sredinom lipnja.

Kako piše Blic, policija sumnja da je Dujovićeva kći između 15. i 19. lipnja usmrtila staricu, nakon čega je tijelo automobilom prevezla u naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru. Njezina brata sumnjiči se da joj je pomogao u prikrivanju tragova ubojstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene