Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tihi signali

Cure detalji o Nikolićevom odustanku od kandidature

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Nikolić ublažio je ratoborni stav i odustao od kandidature za predsjednika Srbije.

Tomislav Nikolić objavio je u ponedjeljak kako odustaje od ponovne kandidature za predsjednika Srbije.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata"

Nikolić je odustao iako su ga, kako doznaje Blic, bliski suradnici cijeli vikend pokušali nagovoriti da ne odustaje od okršaja s Aleksandrom Vučićem.

Iako je Nikolić poručivao da neće odustati od izlaska na izbore ako se ne ispune njegovi uvjeti, ipak se odlučio za dogovor s Vučićem. Izvor Blica nije želio precizirati zbog čega je točno Nikolić već u petak ublažio inače ratoborni stav, ali je napomenuo da je više dužnosnika iz srpske vlade obavilo razgovore s ruskim političarima.

''Već u subotu se primijetilo da predsjednik Nikolić više nije toliko odlučan i da se ne radi samo o sagledavanju obaveza i posljedica kandidature, već da tu imaš nešto i više'', kaže izvor za Blic, koji u naslovu svog teksta navodi da se Nikolić predao nakon ''tihih signala iz Moskve''.

Podsjetimo, u ponedjeljak su se Vučić i Nikolić oglasili zajedničkim priopćenjem u kojem su poručili da su dogovorili zajedničku suradnju na ključnim pitanjima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene