Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet Sjevernoj Koreji

Rodman nije sreo prijatelja Kima: Vidjet ćemo se drugi put

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaš kaže da nije rauzočara i da će prijatelja vidjeti drugi put. U zemlju planira dovesti i nekadašnje NBA zvijezde

Bivša američka košarkaška zvijezda Dennis Rodman vratio se u ponedjeljak iz četverodnevna posjeta Sjevernoj Koreji i izjavio kako nije razočaran što se nije našao s Kim Jong-unom, a vidjet će ga drugi put.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

To mu je bio treći posjet glavnome gradu Pjongjangu. Već je dolazio kao Kimov gost, a promatrači kažu kako je riječ o iskrenom prijateljstvu.

Cijela svita snažnih muškaraca gurala se kroz novinare koji su čekali Rodmana na pekinškome aerodromu. Košarkaš je usput odgovorio samo na neka postavljena pitanja, među ostalima i na pitanje o susretu s Kim Jong-unom. "Ne, ne bih se brinuo, vidjet ću ja njega", rekao je.

VIDEO Rodman u Sjevernoj Koreji: 'Ovo je jako cool zemlja!'

Rodman je bio najavio da će četiri dana trenirati s reprezentacijom Sjeverne Koreje. "To je bila ludnica", rekao je o održanim treninzima.

Za Kimov rođendan dovodi NBA zvijezde u Pjongjang?

Rodman se želi u siječnju vratiti u Pjongjang sa skupinom nekadašnjih zvijezda NBA lige i za Kimov rođendan organizirati košarkaške utakmice. "Igrat ćemo za dva tjedna", rekao je.

Rodmanov prvi posjet u veljači dogodio se neposredno nakon što je Sjeverna Koreja izvela svoj treći nuklearni pokus, usprkos rezolucijama Ujedinjenih naroda. Nakon povratka s tog posjeta Rodman je rekao kako Kim očekuje poziv američkoga predsjednika Baracka Obame, također ljubitelja košarke.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene