Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuje se broj mrtvih

Dagestan: Samoubilački napad na rusku vojnu bazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač samoubojica aktivirao je eksploziv u svom automobilu u blizini vojne baze u Dagestanu na jugu Rusije, pri čemu je poginuo zasad neutvrđen broj ljudi, javila je ruska agencija Interfaks pozivajući se na neimenovani vojni izvor.

'Prema prvim informacijama, u napadu ima poginulih i trenutno utvrđujemo njihov broj', prenosi agencija neimenovanog dužnosnika. Vozilo je eksplodiralo oko 200 metara ispred vojne baze u kojoj su smješteni marinci u gradu Kaspijsku u većinski muslimanskom dijelu Dagestana.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Ruska policija je u pripravnosti od mogućih napada pred svečano obilježavanje 65. godišnjice pobjede nad nacizmom u Drugom svjetskom ratu. Dagestan, Čečenija i susjedna Ingušetija središte su aktivnosti islamskih ekstremista čiji je cilj uspostavljanje neovisne islamske države. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene