Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadovoljan sastankom s Milanovićem

Dačić o susretu s Milanovićem: Imali smo otvoren i iskren razgovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sastanak s Milanovićem bio je doprinos normalizaciji odnosa dviju zemalja, komentirao je za Dnevnik Nove TV Ivica Dačić.

Susret o kojemu izvještavaju svi mediji u regiji zbio se sinoć u Drvengradu. Srbijanski premijer Ivica Dačić našao se s filmskom zvijezdom Monicom Belucci. Oboje su bili gosti festivala Kustendorfa Emira Kusturice u čijem će novom filmu Belucci glumiti.

Pročitajte i ovo Održan sastanak ministara vanjskih poslova Srednjoeuropske inicijative (Ivo Cagalj/PIXSELL) Srbijanski ministar u Splitu Dačić: "Ne moramo se voljeti, ali moramo ići naprijed" Slika nije dostupna Dačić očekuje normalizaciju odnosa poslije izbora u Hrvatskoj

Ležerna atmosfera u Drvengradu. Priliku za susret s gošćom festivala, filmskom zvijezdom Monicom Belucci i promociju vlastite zemlje nije propustio ni srbijanski premijer Ivica Dačić koji je glumici poklonio sliku s porukom neka je čuva srpski bijeli anđeo.

>> Josipović o odnosima Hrvatske i Srbije: Vrijeme je da se led otopi

Festival Kustendorf uz medije iz cijele regije prilika je i za komentiranje aktualnih političkih zbivanja, pa i tako i nedavnog susreta s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem. Sastanak je bio doprinos normalizaciji odnosa dviju zemalja, komentirao je za Dnevnik Nove TV Ivica Dačić.

'Mislim da smo imali jedan otvoren i iskren razgovor i nadam se da ćemo svih ovih sljedećih godina raditi na tome. Pri tome isto mislim da bi predsjednici republika trebali napraviti sastanak, zato što ne može biti potpune normalizacije odnosa dok postoji i jedna takva blokada u njihovom susretu', rekao je Dačić.

Ivica Dačić u Drvengrad je kao i talijanska filmska diva došao helikopterom. Za slavnu gošću priređen je tradicionalan doček. Domaćini su Monicu Belucci počastili kruhom, solju i rakijom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene