Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dala otkaz

Dala otkaz u zatvoru jer se zaljubila u ubojicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čuvarica zatvora u Velikoj Britaniji, dala je otkaz jer se zaljubila u osuđenog ubojicu u zatvoru, s kojim je imala i aferu.

Alan Dalby, 28-godišnji je osuđeni ubojica, koji je još 2002. godine u svom kombiju remenom zadavio svoju 18-godišnju bivšu djevojku, nakon seksualnog odnosa. Dalby je, međutim uspio šarmirati 42-godišnju Shirley Fowle, čuvaricu zatvora Swaleside, a uhvaćeni su i kako se ljubakaju po hodnicima i stubištima zatvorskog kompleksa.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

'Nisam imala seks s njim, samo sam bila u vezi. Svi imaju prošlost, svatko pokuša ubiti nekoga kad mu prekipi', izjavila je Fowle, branivši Dalbyja. Fowle je sama dala otkaz kao zatvorska čuvarica, a njezini kolege osuđenog ubojicu okarakterizirali su kao vrlo opasnog i manipulativnog muškarca, dok su za nju ustvrdili kako je bila vrlo naivna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene