Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudovište?

Riješen misterij Loch Nessa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steve Feltham koji već 25 godina kampira na obalama Loch Nessa i istražuje tamošnje misteriozno čudovište, zaključuje kako se radi samo o velikoj morskoj mački.

Čudovište iz Loch Nessa uopće nije čudovište nego četiri metara velika morska mačka, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrdila komisija VIDEO Misteriozno čudovište snimljeno 2012. godine stvarno postoji! Slika nije dostupna Misteriozna pojava VIDEO Nova snimka s Loch Nessa dokazuje da čudovište postoji?!

'Moram biti iskren. Jednostavno ne mislim da je Nessie pretpovijesno čudovište. Ono što su mnogi ljudi izvijestili da su vidjeli, odgovara opisu morske mačke s dugim izduženim leđima', rekao je Steve.

Čudovište iz Loch Nessa 'vidljivo' na Google Street Viewu

Njegovi zaključci ipak vjerojatno neće obeshrabriti mnoge turiste koji dolaze na jezero u nadi da će vidjeti 'čudovište'.

Godinama se traga za navodnom velikom i neobičnom životinjom koja luta vodama Loch Nessa, a BBC je 2003. pokrenuo opširnu znanstvenu potragu u kojoj su koristili 600 mobilnih sonara i satelitske potrage kako bi pretražili punu dužinu jezera, te je zaključeno kako ondje nema nikakvog čudovišta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene