Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ili je možda bio balon?

CNN: Izrael srušio NLO iznad nuklearke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelska vojska izvijestila je kako je oborila 'sumnjiv leteći nepoznati objekt', koji je 'lebdio' iznad tajnog nuklearnog postrojenja Dimona.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

CNN je prenio vijest o incidentu u čitavih 17 sekundi, navodeći kako je nepoznati objekt, onosno prema njima NLO, oboren u pustinji iznad nuklearne elektrane. Objekt se nalazio unutar zone zabrane leta u Izraelu, no CNN ne navodi ime nuklearne elektrane, koja se inače nalazi pustinji Negev na jugu zemlje.

>> AUDIO: Susret američkih vojnika s NLO-om

BBC je prenio, s druge strane, kako je oboreni objekt možda bio bespilotni balon. YNet news prenosi nešto određenije informacije o tome kako je izraelski ratni zrakoplov F-16 oborio 'sumnjiv objekt' koji je zapravo ' balon s motorom'. Portal Haaertz.com prenosi riječi glasnogovornice izraelske vojske, koja je izjavila kako je 'vjerojatno oboren balon'.

Prijetnja nuklearki

Na samim službenim stranicama IDF-a (izraelska vojska), stoji kako je jučer oboren sumnjiv objekt u letu pored nuklearke Diamona, koji je predstavljao prijetnju sigurnosti tog objekta i okolnih građevina.

Jedini sličan izvještaj o rušenju balona, dogodio se 27. studenog pored otoka Plum. Izvještaj o balonu koji se 'srušio u plamenu' napravio je vladin federalni laboratorij za istraživanje životinjskih bolesti. No nitko zasad nije izvijestio o puštanju balona oko navedenog područja u proteklih nekoliko dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene