Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Previše se približio

Čimpanze studentu iščupale prste na ruci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki student oporavlja se u bolnici u Južnoafričkoj Republici nakon napada dviju čimpanza.

Nesretnog Andrea Oberlea u četvrtak su napale dvije muške čimpanze, nakon što se previše približio ogradi njihove nastambe u stacionaru za čimpanze, piše Reuters. Andre je ostao bez nekoliko prstiju. 'Sada je puno bolje, kada je došao bio je u vrlo kritičnom stanju', rekao je liječnik Carmen Savva.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Student antropologije Andre čimpanze je išao obići zajedno s grupom turista. Zaposlenici stacionarija tvrde da su dva velika mužjaka, Mickey Amadeus, vjerojatno napali muškarca jer se previše približio ogradi.

Čimpanze su ga pokušale preko ograde, a zaposlenici su odmah potrčali u pomoć te na sigurno sklonili ostale turiste. na pitanje što je moglo izazvati napad, osoblje tvrdi da su zlostavljane čimpanze poput zlostavljane djece, nekada bez razloga 'puknu'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene