Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin bez motiva

Ciglom joj razbio glavu i uništio snove o karijeri modela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada i talentirana sportašica koja je sanjala o karijeri modela, ostala je bez svojih snova kad ju je tinejdžer iz čista mira pogodio ciglom u glavu.

17-godišnja Samantha Sadler zadobila je frakturu lubanje, slomljen nos i sljepoočnicu, a mladić koji ju je pogodio dobio je samo 200 funti kazne. Nesretna djevojka provela je mjesec dana u bolnici, i sada nakon osam mjeseci od napada, oči joj produciraju dvostruku sliku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Slika nije dostupna Mijenjao guzu za grudi FOTO: Super obdarena Shayja je nova cura Kanyea Westa!

No, još veći šok njenoj obitelji je bilo izricanje kazne dečku koji je uništio osve njene snove. Do nesreće je došlo u lipnju prošle godine u britanskom gradiću Halton. Djevojka je sjedila na stražnjem sjedalu Nissana Micre vraćajući se kući s treninga. Odjednom, maloljetnik se bez vidljiva razloga zaletio prema automobilu i iz neposredne blizine bacio ciglu u prozor. Umjesto modnog snimanja na kojem se trebala pojaviti za tri dana Samantha je bila podvrgnuta desetosatnoj operaciji i višemjesečnom oporavku.

'Zbog oslabljenog vida ne mogu više trenirati trčanje s preponama, no lagano se vraćam u formu i planiram se posvetiti fitnessu, kazala je hrabra djevojka koja sada čeka još jednu operaciju nosa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene