Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12. odbijenica

Charlesu Mansonu posljednji put odbijena mogućnost pomilovanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Masovnom ubojici Charles Mansonu odbijen je po dvanaesti i posljednji put zahtjev za puštanjem iz zatvora, piše BBC.

Menson koji je 1971. godine osuđen zbog ubojstava sedam osoba, među kojima je i tadašnja trudna supruga Romana Polanskog, Sharon Tate, nije nije pojavio na ročištu. Od posljednjeg ročišta 2007. godine 77-godišnji Manson zatečen je u posjedu oružja, dva puta je uhvaćen u pokušaju krijumčarenja mobitela u zatvor te je prijetio službeniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Charles Manson (Foto: AFP) U dobi od 83 godine Vođa kulta osuđen za niz ubojstava: Umro ubojica Charles Manson

>> Ovo je ubojica koji je hladnokrvno ubio sedmero studenata!

Odbor za pomilovanja smatra da se nije potrudio poboljšati ponašanje. Vođa kulta i njegovi sljedbenici upali su u kuću u Los Angelesu 1969. godine gdje su nožem usmrtili sedam ljudi. Manson je zajedno s tri žene suučesnice osuđen na smrtnu kaznu, no Kalifornija je 1972 privremeno zabranila smrtnu kaznu. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene