Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jeziva ispovijest

Obitelj doživjela horor na autocesti: "Vikala sam mužu neka zaključa vrata, bojala sam se da nikad nećemo pobjeći"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Četveročlanu obitelj su po povratku kući uznemiravali motoristi na autocesti.

Mladu obitelj s dvoje djece na putu prema kući maltretirala je skupina motorista na prilazu A8 u njemački Saarlandu. 

Vraćali su se u Sachsen-Anhalt kada ih je odjednom okupiralo 40-50 motocikala. Vozači obučeni u crno s crnim šalovima u jednom su trenu okružili automobil i počeli im trubiti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kaos na Mediteranu VIDEO Specijalci na brodu zbog migranata, posada se zabarikadirala u panici: "Imali su noževe!"

"Onda su nas maltretirali i usporavali. Natjerali su nas da se zaustavimo na pomoćnoj traci autoceste. Vikala sam mužu neka odmah zaključa vrata vozila" ispričala je supruga policiji. 

Cijela situacija jako ih je uznemirila, a tek onda krenulo je pravo maltretiranje. "Neki vozači su sišli s motora, jedan drugomu nešto govorili i prilazili nam. Zatim su počeli lupati po prozorima. Jako smo se uplašili, djeca pogotovo", kazala je.

Pročitajte i ovo Ilustracija vozač u bolnici Teška nesreća: Motociklist se sudario s automobilom, a nakon toga motor se zapalio

Osim što su im popriječili put, jedan od motorista izvadio je i vatreno oružje. "Nagnula sam se pred muža jer sam pomislila, ako mu pucaju u glavu - nećemo odavde nikad pobjeći", ispričala je.

Suprug je ipak uspio pokrenuti auto, ali skupina motorista ih je i dalje pratila. U jednom trenu su odlučili izaći na drugi izlaz, a obitelj je cijeli slučaj prijavila policiji koja još uvijek istražuje slučaj, prenosi Fenix magazin.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene